Ikrame Ezzahraoui

Juridisch stagiair

Als juridisch stagiair houd ik mij bezig met diverse werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het aanpassen van juridische stukken, het verkennen van jurisprudentie of het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen. Doordat ik diverse werkzaamheden verricht binnen AROM verbreed ik mijn juridische kennis en vaardigheden met betrekking tot het omgevingsrecht. Daarnaast zal ik onderzoek verrichten over de participatieplicht onder de Omgevingswet.

In 2019 ben ik begonnen aan de opleiding HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool Avans&Fontys te ’s-Hertogenbosch. Inmiddels ben ik gestart aan mijn derde leerjaar. Tijdens deze studie heb ik diverse rechtsvakken beoefend. Zodoende heb ik kennisgemaakt met het omgevingsrecht. Naar aanleiding van mijn belangstelling voor het omgevingsrecht heb ik ervoor gekozen om bij AROM stage te gaan lopen. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn juridische kennis en vaardigheden kan gaan uitbreiden bij AROM.

In 2020 heb ik mijn propedeuse behaald aan de Juridische Hogeschool Avans&Fontys te ’s-Hertogenbosch. Momenteel studeer ik nog steeds aan de Juridische Hogeschool Avans&Fontys om mijn bachelor of Laws te behalen.

Terug naar team