bezwaarschrift indienen helmond

Stikstofberekening

Heeft de gemeente gevraagd om een stikstofberekening aan te leveren?

Voor het slagen van een project is een goede berekening van groot belang. Het tijdig in beeld brengen van de stikstofuitstoot in een project voorkomt vertraging bij de uitvoering. Onze jurist helpt u graag bij het maken van een stikstofberekening. Dit doen wij voor projecten in heel Nederland, want wij kennen de eisen.


Wij maken stikstofberekeningen­ voor projecten in heel Nederland en kennen de eisen.

  • kantoor arom in helmond

Uw stikstofberekening in beeld

Wij brengen graag in beeld hoeveel stikstof een bepaalde ontwikkeling kan uitstoten. Hierbij nemen wij zowel de aanleg- als de gebruiksfase in acht. Deze fases kunnen beide een negatief effect hebben op de natuur. Er dient dus voordat een omgevingsvergunning kan worden afgegeven een stikstofberekening gemaakt te worden. De stikstofberekening wordt gemaakt door onze jurist middels de AERIUS Calculator, anders kan er namelijk bezwaar gemaakt worden op de omgevingsvergunning.

Lees meer
  • De AERIUS Calculator

    De AERIUS Calculator is het rekenprogramma voor gebieden in Nederland waar stikstofhoudende stoffen worden uitgestoten en de depositie van stikstof neerslaat in de buurt van het Natura 2000-gebied. De AERIUS Calculator wordt ingevuld op basis van hoeveelheid verkeer of de hoeveelheid uren van materieel nodig is. Onze jurist kan met behulp van dit rekenprogramma een reële stikstofberekening voor uw project maken. De uitslag dient te voldoen aan het omgevingsplan van de regio waarin uw project plaatsvindt.

  • Succesvolle stikstofberekeningen

    Zo hebben wij met succes stikstofberekeningen gemaakt voor de uitbreidingen van het AFAS Stadion en Intratuin Hoorn en de realisatie van Medisch Centrum Polseweg te Huissen. Deze nieuwbouwontwikkelingen zijn inmiddels allemaal gerealiseerd. Verder zijn er met succes stikstofberekeningen opgesteld door onze juristen voor diverse projecten in de woningbouw. Denk hierbij aan sloop en nieuwbouw van scholen in Eindhoven en Venray en bedrijfspanden in Deurne, Tilburg, Spijkenisse en Den Bosch.

  • Schakel ons vandaag nog in

    Heeft u voor uw volgende project een stikstofberekening nodig om een vergunning aan te kunnen vragen? Onze jurist kijkt graag met u mee en maakt een doelgerichte stikstofberekening voor u. Schakel ons adviesbureau in ruimtelijke ordening vandaag nog in. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft de gemeente gevraagd om een stikstofberekening aan te leveren?