ruimtelijke onderbouwing helmond

Ruimtelijke onderbouwing

Als specialisten helpen wij u aan de ruimtelijke onderbouwing die aan alle eisen voldoet. Hiermee kan de gemeente afwijken van het omgevingsplan. Wij realiseren een goede onderbouwing waarom er afgeweken dient te worden van het vastgestelde plan, zodat de werkzaamheden voor uw project van start kunnen gaan. Onze juristen zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, waardoor wij u optimaal kunnen ondersteunen.


Is er ten behoeve van uw plan een ruimtelijke onderbouwing­ nodig?

  • kantoor ruimtelijke onderbouwing helmond

Ruimtelijke onderbouwing

Wanneer er ten behoeve van uw plan een ruimtelijke onderbouwing nodig is, staan wij u graag bij door deze voor u te maken. De ruimtelijke onderbouwing is een rapport waarin staat waarom het project dat u wilt realiseren aanvaardbaar is. De ruimtelijke onderbouwing is nodig om af te kunnen wijken van het omgevingsplan. Aan een ruimtelijke onderbouwing worden eisen gesteld. Veelal zijn hiervoor onderzoeken nodig. In overleg bekijken we welke dat zijn. Dit wordt vervolgens met de gemeente afgestemd. Het komt voor dat we met een goede motivering kunnen afwijken van een onderzoeksplicht. Als adviesbureau in ruimtelijke ordening zetten we ons ervoor in dat uw plan gedegen is onderbouwd.

  • Maak een afspraak voor een adviesgesprek

    Heeft u een ruimtelijke onderbouwing nodig voor uw project? Ons team helpt u graag verder! Wij beschikken over de kennis en de ervaring die nodig is om een goede onderbouwing te realiseren. Onze jurist gespecialiseerd in een bestemmingsplan gaat graag met u in gesprek om uw casus te bespreken. Plan een afspraak met ons in door contact met ons op te nemen.

Is er ten behoeve van uw plan een ruimtelijke onderbouwing nodig?