Ons Team

Home / Ons team

mr. Krijn de Ruijter

Jurist omgevingsrecht | eigenaar

Als ervaren juridisch adviseur en eigenaar van AROM ben ik gewend het voortouw te nemen bij procedures op het gebied van bouwen, wonen en ruimtelijke ontwikkeling. Daarbij weet ik uitstekend de verbinding te maken met aangrenzende terreinen zoals recreatie, natuur, landbouw en infrastructuur.

Als zelfstandig adviseur sta ik klaar voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Bij diverse gemeenten door het hele land heb ik tal van projecten succesvol volbracht. Ik heb ruime ervaring met juridisch-planologische regelingen en regelgevingen, het actualiseren van bestemmingsplannen, en het coördineren van juridische procedures. Denk bij laatstgenoemde aan bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, afwijkingsbesluiten, bezwaar- en beroepszaken en handhaving. Ook ben ik thuis in het verzorgen van bijbehorende besluitvormingstrajecten en de succesvolle vertegenwoordiging bij bezwaar en beroepszaken.

In 2003 rondde ik de master Nederlands Recht af aan de Universiteit in Amsterdam (UvA), met als specialisatie Ruimtelijke ordening & Milieurecht. Ik ben lid van de Vereniging voor Bouwrecht en doceer het vak Omgevingsrecht aan de Vastgoed Business School in Utrecht. Tevens ben ik voorzitter van Stichting Bouwadvies in Helmond.

Demi Damoiseaux

Jurist omgevingsrecht

Met mijn juridische achtergrond zet ik alles in het werk om voor jou tot de beste oplossing te komen. Ik vind het daarbij belangrijk dat er met regelmaat gecommuniceerd wordt met de betrokken partijen. Dankzij mijn flexibele instelling, maak ik bij veranderingen in het proces gemakkelijk de juiste switch, om zo tot het beste resultaat te komen. 

Bij de gemeente Eindhoven deed ik in het kader van mijn stage onderzoek naar de implementatie van de Omgevingswet bij gemeenten in de regio. Een mooie ervaring waar ik mijn voordeel mee doe in mijn werkzaamheden voor AROM.

Marc Haenraets

Jurist omgevingsrecht

Als jurist omgevingsrecht bij AROM sta ik mijn collega’s bij met het opstellen van bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en adviesbrieven. Het meest intrigerende aan mijn werk vind ik de bijdrage die ik kan leveren in het mogelijk maken en realiseren van mooie, nieuwe ontwikkelingen.

Momenteel volg ik de studie Rechten aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij AROM. Dat beviel zo goed, dat ik er tegenwoordig ook naast mijn studie werkzaam ben!

mr. Kirsten van Breugel

Jurist omgevingsrecht

Als jurist omgevingsrecht bij AROM ben ik betrokken bij alle aspecten van ruimtelijke ordening en milieu, met name op het gebied van juridische procedures. Het geeft mij energie om me vast te bijten in jouw (juridisch) vraagstuk, en een bijdrage te leveren aan mooie, nieuwe ontwikkelingen. Een effectieve klantrelatie begint in mijn ogen met goede communicatie: het begrijpen van jouw behoeften en samen dezelfde taal spreken. Mijn werk gaat niet alleen over het geven van juridisch advies, maar ook over het inpassen van dergelijk advies binnen alle realiteiten eromheen.

In 2017 slaagde ik cum laude voor de master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Voordat ik bij AROM aan de slag ging, werkte ik aan grote, complexe juridische projecten bij een internationaal telecommunicatiebedrijf en volbracht ik verschillende stages bij onder meer een toonaangevend advocatenkantoor.

This site is built with CamelFW.