Nieuws

AROM geselecteerd voor eindronde bouwproject in Eindhoven!
Vandaag is bekend gemaakt dat het consortium van Stuijvesant Wealth Strategy, Arom, Tom van Tuijn Stedenbouw & FAAM architects is geselecteerd voor de eindronde van het project Deken van Somerenstraat in Eindhoven.

In totaal zijn er 19 plannen ingediend door 17 geïnteresseerde marktpartijen voor deze prominente locatie tegen de binnenstad aan. De selectiecommissie heeft punten toegekend aan de ontwerpen voor diverse aspecten. Punten zoals de aanpak van het proces, duurzaamheid, inspelen op gemeentelijke ambities, de financiële bieding en het aanbod sociale huurwoningen.

In totaal zijn er 3 ontwerpteams geselecteerd voor de eindronde. De andere ontwerpteams zijn MVRDV uit Rotterdam & Iris advies & Bouwinvest voor SDK Vastgoed en NL architects uit Amsterdam & Studio Maks & MTD landschapsarchitecten voor Heijmans Vastgoed.

Stedenbouwkundige Tom van Tuijn en FAAM architects vormen hierbij een typisch Eindhovens ontwerpteam dat de eer heeft om in de eindronde een ontwerp te mogen maken voor deze prachtige plek. Een locatie die vanuit het verleden een grote betekenis heeft voor Eindhoven.

De komende maanden werken de ontwerpteams de ingediende voorstellen verder uit en eind mei worden de definitieve ontwerpen ingediend.
Toon het volledige nieuwsoverzicht
This site is built with CamelFW.